About

Write, design and run for fashion

Здравейте и благодаря ,че се отбихте в моето местенце! Казвам се Радо и стоя зад Blonde avenue and 5th. За тези от вас, които ме познават, няма да е изненада, че на страниците на блога ще видите продължението на профила ми в Инстаграм, а темите ще са именно за мода и лайфстайл.Вярвам, че всеки от нас трябва да се оглежда за вдъхновение и радост в нещата, до които се докосва. Да им се наслаждава и да предаде нататък от своето. Истински се надявам да намерите вдъхновение тук и заедно да се радваме на красотата на живота, който ни заобикаля.

А дотогава…

Въпреки че всички ние споделяме някои сходни черти, остава фактът, че като личности сме различни. Затова в Lifestyle ще ви говоря за лични изживявания, любими филми и книги, някоя и друга история, която ме е вдъхновила. А защо не и да ви срещна с човека, чиято история е разказана.

Във Fashion пък е трудно да не говорим за дрехи. Модата ни заобикаля навсякъде и е важна част от живота ни, защото чрез нея показваме себе си и стила си. Модата като философия е всекидневие за човека и предизвикателство за хората. А когато говорим за мода, винаги се сещаме и за красиви жени…

А къде е това вкъщи, ако не там, където сте създали свят, изпълнен с уют, красота и любов. Затова и заради страстта ми към дизайнът в обзавеждането в Design ще си говорим за идеи при обзавеждането и различни интериорни стилове.

Coffee obsessed ☕️
Book lover 📖
Dreams👉🏻Goals
Fashion addicted 🛍️
Thank you, come again
✌🏻

%d блогъра харесват това:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close